Na tržnici se degustirala fritaja sa 1500 jaja

SUBOTNJA USKRŠNJA GUŽVA NA PULSKOJ TRŽNICI
Danas u subotu, 19. travnja 2014. godine održao se poseban predblagdanski program na pulskoj tržnici. Pored manifestacija Mirisi i okusi Istre te Eko sajma, pripremala se i degustirala velika fritaja sa šparugama u pulskoj tavi. Priprema fritaje od 1.500 jaja podijelila se građanima, a osim toga podijeljena su i obojana uskršnja jaja. Jaja je donirala Agrokoka, a za kruh i slatku pincu pobrinula se tvrtka AN&SA d.o.o. odnosno Pekara Puležanka.

   Uskršnja fritaja na pulskoj tržnici dio je programa ''Pulske proljetne padele'' koji donosi namirnice s pulske tržnice direktno u padelu. Posebni gosti bili su predstavnici pulskih udruga nacionalnih manjina koji su predstavili njihove običaje za Uskršnje blagdane. Za glazbeni ugođaj i veselu atmosferu pobrinuo se bend Trio val.